Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Δημήτριος Σμυρνιώτης +29.12.2009.

Δημήτριος Σμυρνιώτης


    Λάβαμε και δημοσιεύομε το παρακάτω κείμενο, που μας έστειλε η Ελένη Σμυρνιώτη, θυγατέρα του συγχωριανού μας Δημητρίου Σμυρνιώτη, ο οποίος εκοιμήθη στις 29.12.2009.
   Είναι αλήθεια, ότι επρόκειτο για έναν θαυμάσιο και τίμιο άνθρωπο και σωστό οικογενειάρχη. Δεν λείπει μόνο από την οικογένειά του, αλλά και από όλους μας.
   Ας τον αναπαύη ο Θεός.


   Καλησπέρα ονομάζομαι Ελένη Σμυρνιώτη.. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη.. Είχα στείλει και παλιότερα κάποιες φωτογραφίες από το χωρίο μου Λουκά και ένα άρθρο για τον πάππου μου Αντώνη Σμυρνιώτη.
    Σας αποστέλνω ξανά ένα μικρο άρθρο για τον πατέρα μου Δημήτριο Σμυρνιώτη που απεβίωσε 29-12-2009..  Ήταν από το Λουκά γιος του Αντώνη και της Ελένης Σμυρνιώτη... Ο πατέρας μου ήταν γυψαδόρος και μαζί με την γυναίκα του την μαμά μου που  ονομάζεται Γεωργία Παπαγεωργίου. δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια που αποτελείται από  3 παιδιά τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια μου Αντώνη και Χρήστο και εμένα την Ελένη Σμυρνιώτη.. 
   Είμαι πολύ περήφανη για τον πατέρα μου γιατί μου έμαθε πολλά πράγματα και ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο και εγώ με τα αδέρφια μου συνεχίζουμε σε αυτό το έργο που μας δίδαξε ο πατέρας μας. Στο να είμαστε σωστοί άνθρωποι.Σας ευχαριστώ πολύ 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου